ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούρκωσε στον αέρα ο Δ. Χριστόφιας – «Υπάρχει άλλο άτομο από το ΑΚΕΛ που έπρεπε να ήταν στη θέση Βενιζέλου» - «Πικρή ιστορία ο Κατσουρίδης» - VIDEO

Βούρκωσε στον αέρα ο Δ. Χριστόφιας – «Υπάρχει άλλο άτομο από το ΑΚΕΛ που έπρεπε να ήταν στη θέση Βενιζέλου» - «Πικρή ιστορία ο Κατσουρίδης» - VIDEO

Για πολλά και ενδιαφέροντα μίλησε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας κι όπως πάντα κατάφερε μέσα από τις τοποθετήσεις του να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο κ. Χριστόφιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό sigma, βούρκωσε όταν μίλησε για το ΑΚΕΛ και τους εργαζόμενους ενώ ήταν αρκετά αποκαλυπτικός αναφορικά με την φυλάκιση του Βενιζέλου Ζαννέτου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Ζαννέτος: «Ιερός χώρος τα Φυλακισμένα Μνήματα» – «Διάβασα ό,τι γράφτηκε για τον Αυξεντίου» Ο τέως ΠτΔ υποστήριξε ότι ο πρόσφατα αποφυλακισθέντας για το σκάνδαλο της Δρομολοξιάς Β. Ζαννέτος ήταν το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης και αδίκως κατέληξε στη φυλακή. Ο ίδιος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι, «υπάρχει άλλο άτομο από το ΑΚΕΛ που έπρεπε να ήταν στη θέση Βενιζέλου», χωρίς ωστόσο να το κατονομάζει. Η συζήτηση έκλεισε όταν ρωτήθηκε για το «κεφάλαιο» που ονομάζεται Νίκος Κατσουρίδης. Ο κ. Χριστόφιας ήταν αρκετά καυστικός λέγοντας «δεν πρόκειται πλέον να σχολιάσω τον Νίκο Κατσουρίδη. Ο Νίκος Κατσουρίδης είναι μια ιστορία. Είναι πικρή ιστορία κατά την δική μου άποψη και δεν θέλω να τον βάλω στο στόμα μου. Φτάνει πια Νίκος Κατσουρίδης, για μένα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσε επιτελάρχη και επικοινωνιολόγο ο Νίκος Αναστασιάδης – Κομβικός ρόλος Αβέρωφ – Θα φανεί η απουσία Μητσόπουλου Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top