ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Κατέθεσε η 40χρονη – Προστασία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Κατέθεσε η 40χρονη – Προστασία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Κατέθεσε η 40χρονη από την Σρι Λάνκα η οποία μαζί με τον σύντροφό της δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Δομέτιο την Κυριακή 27/8, ενώ άγνωστο παραμένει αν μετά την έξοδο της από το Νοσοκομείο Λευκωσίας, τεθεί υπό φρούρηση.

Του Χρίστου Ζήνωνος Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline, η 40χρονη έχει ήδη δώσει κατάθεση στους ερευνητές της υπόθεσης. Με τον δράστη του φονικού στον Άγιο Δομέτιο να παραμένει ελεύθερος, παραμένει άγνωστο το αν μετά και όταν λάβει εξιτήριο η 40χρονη, τεθεί υπό κάποιας μορφής φρούρηση. Τα προσωπικά κίνητρα του δράστη, που φαίνεται να προχώρησε στην εγκληματική του πράξη λόγω ερωτικής απογοήτευσης, αλλά και το μένος που έδειξε με τις επαναλαμβανόμενες μαχαιριές και στα δύο θύματα, ίσως αποτελούν ένδειξη ότι θα έπρεπε να παρασχεθεί κάποιου είδους προστασία στην γυναίκα από την Σρι Λάνκα, τουλάχιστο μέχρι να κλείσει η υπόθεση. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Ερωτική απογοήτευση και έντεκα μαχαιριές στα θύματα Πάντως η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ αναζητά τον 26χρονο Ινδό Malkit Singh, που πιστεύεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταζητούμενος για το φονικό στον Αγ. Δομέτιο – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία Υπενθυμίζουμε ότι ο άντρας που διέμενε με την 40χρονη κατέληξε λίγες ώρες μετά την επίθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top