ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάτι «ψήνει» ο Κάρογιαν με φόντο τις Προεδρικές – Σενάριο για πλατφόρμα δυσαρεστημένων ΔΗΚΟϊκών

Κάτι «ψήνει» ο Κάρογιαν με φόντο τις Προεδρικές – Σενάριο για πλατφόρμα δυσαρεστημένων ΔΗΚΟϊκών

Φουντώνουν οι φήμες, οι πληροφορίες και η σεναριολόγια γύρω από τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του τέως προέδρου του ΔΗΚΟ και πρώην προέδρου της Βουλής, Μάριου Κάρογιαν.

Του Τάσου Χριστοδούλου Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, δηλαδή από τότε που ο Μάριος Κάρογιαν έχασε τις εσωκομματικές εκλογές και πέρασε στο «ανεπίσημο» ΔΗΚΟ, το όνομα του έρχεται και φεύγει συχνά - πυκνά, από την επικαιρότητα. «Τι θα κάνει στις βουλευτικές του ‘16;», ήταν το ένα ερώτημα. «Θα είναι στον ανασχηματισμό Αναστασιάδη, μετά την παραίτηση Χάσικου;» το άλλο. «Θα κατέβει ως υποψήφιος στις Προεδρικές;», το τρίτο. Τώρα, το όνομα του βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας αφού φήμες αλλά και δημοσιεύματα τον φέρουν να ετοιμάζει νέα «πολιτική κίνηση», ενόψει φυσικά των προεδρικών εκλογών. Μάλιστα, συγκεκριμένοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν εντός Σεπτεμβρίου με στόχο την δημιουργία πλατφόρμας δυσαρεστημένων ΔΗΚΟϊκών με την σημερινή ηγεσία, που στο τέλος θα στηρίξει Αναστασιάδη. Την ίδια ώρα όμως, άλλες πηγές σημειώνουν ότι ο Μάριος, δύσκολα θα προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού κι ότι όσα ψήνει ή όσα ακούγονται ότι ψήνει, θα μείνουν τελικά στον φούρνο, με πιθανότερο το σενάριο να δουλέψει στο παρασκήνιο για την επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top