ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκλονίζει πατέρας που είδε το 2,5 ετών παιδί του να πέφτει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - «Η οικογένεια μου έζησε το δικό της Θαύμα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκλονίζει πατέρας που είδε το 2,5 ετών παιδί του να πέφτει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - «Η οικογένεια μου έζησε το δικό της Θαύμα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κάθε χρόνο σαν σήμερα το μυαλό γυρίζει πιο έντονα πίσω», αυτό αναφέρει και συγκινεί πατέρας, ο οποίος είδε το 2,5 παιδί του να πέφτει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, πριν μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γ.Δ, αναδημοσιεύει απόκομμα Κυπριακής εφημερίδας, στο οποίο γίνεται αναφορά σε ένα ατυχές γεγονός. Αναφέρεται στο ατύχημα ενός μικρού κοριτσιού, ηλικίας 2,5 ετών τότε, το οποίο έπεσε από ύψος 12 μέτρων περίπου, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα των παππούδων του, στην Λάρνακα. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος, κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, ο ίδιος και η οικογένειά του, αναβιώνουν το συμβάν, αποκαλώντας το μάλιστα, θαύμα, που το μικρό κοριτσάκι, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. «Κάθε χρόνο σάν σήμερα το μυαλό γυρίζει πιο έντονα πίσω. Στη μέρα που η δική μου οικογένεια έζησε το δικό της Θάυμα. Όταν ένα μικρό κοριτσάκι η Χριστιάνα Διανέλλου έπεσε από 12 και κάτι μέτρα, έζησε και έμελλε να δώσει σε όλους εμάς την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το Θαύμα. Χωρίς θρησκευτικούς φανατισμούς και δεισιδαιμονίες άλλων εποχών. Τα λόγια είναι περιττά!Ο καθένας μας πιστεύει σε ότι θέλει και είναι απόλυτα σεβαστό. Συμπτώσεις δεν υπάρχουν στη ζωή. Υπάρχουν Μικρά και Μεγάλα θαύματα που πρέπει να έχουμε ανοικτή την Καρδιά μας για να τα δούμε! Και όχι τα μάτια μας. Απλά και ταπεινά Θεέ μου και Ταξίαρχε Μιχαήλ σας ευχαριστώ! Καλημερούθκεια μας!», έγραψε το πρωί της Τετάρτης 6/9, ο πατέρας της μικρής.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top