ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί – Μίλησε ο ένας εκ των 11 υπόπτων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί – Μίλησε ο ένας εκ των 11 υπόπτων

Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ζητά η Αστυνομία για να διαπιστωθεί η πορεία χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς υπόπτων. Περιγραφή για το πώς στηνόταν η απάτη έδωσε ο ένας εκ των 11 υπόπτων που κρατούνται.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», προτίθεται να ζητήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ, με σκοπό οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, να ανακαλύψουν τις διαδρομές χρηματικών ποσών και πως κατέληξαν σε συγκεκριμένα μη-δικαιούχα άτομα. Για την υπόθεση του Ωκεανογραφικού, όπως αναφέρει ο «Φ» , είχαν αρχικά εξεταστεί 14 συμβόλαια που αφορούσαν έργα τα οποία εκτελέστηκαν μετά από προσφορές, αλλά ο Γενικός Εισαγγελέας απεφάνθη ότι δεν στοιχειοθετούνταν ποινικά αδικήματα και έτσι ο φάκελος ταξινομήθηκε. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αστυνομία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ την αποκαλυπτική είδηση του ThemaOnline – Ποινική έρευνα και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Εντωμεταξύ, ύποπτος που τελεί υπό κράτηση, σύμφωνα με τον «Φ», έδωσε στους ανακριτές περιγραφή για το πώς γινόταν η απάτη, σε αντίθεση με τους περισσότερους υπόπτους να κρατούν το στόμα τους κλειστό. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεμένα τα χέρια» της Αστυνομίας για το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο σκάνδαλο που αποκάλυψε το ThemaOnline – Εν αναμονή της Νομικής Υπηρεσίας Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/7), εξετάστηκαν νέα στοιχεία, ενώ λόγω της εμπλοκής ενός υπόπτου από την υπόθεση ΤΕΠΑΚ σε ένα από τα συμβόλαια του Ωκεανογραφικού, κρίθηκε αναγκαίο να εξεταστεί κατά πόσον υπάρχει κάτι επιλήψιμο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top