Μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί του Σαββάτου (9/9), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού, θα προσαχθούν οι 11 που τελούν ήδη υπό κράτηση για το σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ, αφού λήγει το ένταλμα 8ημερης κράτησης που ζήτησε η Αστυνομία.
Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο η δουλειά που έγινε στις έρευνες και η Αστυνομία θα αιτηθεί ανανέωση της προσωποκράτησης τους.
Ακόμα 3 νέοι ύποπτοι, εναντίων των οποίων προέκυψε μαρτυρία και συνελήφθησαν την Παρασκευή (8/9) θα παρουσιαστούν επίσης, μαζί με τους άλλους 11, για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης τους.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας χαρακτήρισε ως “Μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις”, το σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ.