Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Είναι δίχως αμφιβολία ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο «οπλοστάσιο» του Ρόνι Λέβι. Από πέρσι έδειξε την αξία του και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «όπλα» της «Κυρίας» για επιστροφή στα ψηλά.

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στην κάμερα του ThemaSports και τον Πάνο Λάρκο, για το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, την φετινή ποιότητα, τον κόσμο, ενώ έριξε και την ατάκα του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα μας:

Ρούμπεν, πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πως αισθάνεσαι μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την ομαδική δουλειά που έγινε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE