Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Είναι δίχως αμφιβολία ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο «οπλοστάσιο» του Ρόνι Λέβι. Από πέρσι έδειξε την αξία του και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «όπλα» της «Κυρίας» για επιστροφή στα ψηλά.

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στην κάμερα του ThemaSports και τον Πάνο Λάρκο, για το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, την φετινή ποιότητα, τον κόσμο, ενώ έριξε και την ατάκα του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα μας:

Ρούμπεν, πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πως αισθάνεσαι μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την ομαδική δουλειά που έγινε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE