Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Είναι δίχως αμφιβολία ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο «οπλοστάσιο» του Ρόνι Λέβι. Από πέρσι έδειξε την αξία του και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «όπλα» της «Κυρίας» για επιστροφή στα ψηλά.

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στην κάμερα του ThemaSports και τον Πάνο Λάρκο, για το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, την φετινή ποιότητα, τον κόσμο, ενώ έριξε και την ατάκα του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα μας:

Ρούμπεν, πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πως αισθάνεσαι μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την ομαδική δουλειά που έγινε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE