Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Ράγιος στο ThemaSports: «Θα πήγαινα σπίτι μου αν…»

Είναι δίχως αμφιβολία ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο «οπλοστάσιο» του Ρόνι Λέβι. Από πέρσι έδειξε την αξία του και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «όπλα» της «Κυρίας» για επιστροφή στα ψηλά.

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στην κάμερα του ThemaSports και τον Πάνο Λάρκο, για το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, την φετινή ποιότητα, τον κόσμο, ενώ έριξε και την ατάκα του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα μας:

Ρούμπεν, πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πως αισθάνεσαι μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την ομαδική δουλειά που έγινε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.