ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ ομαδόν κατά Μαλά επειδή έπιασε στο στόμα του τον Τάσσο – Ανακοίνωση και από ΔΗΣΥ

Πυρ ομαδόν κατά Μαλά επειδή έπιασε στο στόμα του τον Τάσσο – Ανακοίνωση και από ΔΗΣΥ

Μια δήλωση του υποψηφίου του ΑΚΕΛ Σταύρου Μαλά, για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τάσσο Παπαδόπουλο, ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και να μπει στον πόλεμο των ανακοινώσεων μέχρι και ο ΔΗΣΥ.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο κ. Μαλάς μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 11/9 στο ραδιόφωνο του «Active», είπε ότι στην Κύπρο εφαρμόζεται τα τελευταία 25χρονια μοντέλο ευκαιριακής ανάπτυξης. Αυτό που όμως οδήγησε τα επιτελεία σε πόλεμο ανακοινώσεων ήταν η δήλωση του κ. Μαλά ότι επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου τα πράγματα βρίσκονταν στον αυτόματο πιλότο. Το ΔΗΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά την επίμαχη δήλωση, παραθέτοντας όπως το ίδιο υποστηρίζει αδιαμφισβήτητα στοιχεία των οικονομικών δεικτών της διακυβέρνησης Τάσσου, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον κ. Μαλά. Συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ αναφέρει μεταξύ άλλων, «ο κ. Μαλάς μπορεί εύκολα, ως διατελέσας Υπουργός της διακυβέρνησης Χριστόφια, να ανασύρει τα αρχεία του και να κάνει τη σύγκριση, η οποία θα είναι συντριπτικά καταθλιπτική για τη διακυβέρνηση, στην οποία ήταν μέλος». Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Αλληλευγγύης η οποία αναφέρει: «Ο υποψήφιος της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς, με τις σημερινές του δηλώσεις για την Οικονομία στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, υπενθυμίζει και επιβεβαιώνει την προχειρότητα και ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπιζε όλα τα θέματα της Οικονομίας η κυβέρνηση Χριστόφια, της οποίας ήταν μέλος». Στον χορό και ο ΔΗΣΥ με επίθεση και στους δυο Στον πόλεμο των ανακοινώσεων μπήκε και ο ΔΗΣΥ με τον Πρόδρομο Προδρόμου να τονίζει με νόημα, «ο κ. Σταύρος Μαλάς είπε σήμερα ότι τα τελευταία 25 χρόνια εφαρμόζεται στην Κύπρο μοντέλο ευκαιριακής ανάπτυξης. Αυτό δεν είναι ακριβές. Για χρόνια υπήρξε πράγματι ανάπτυξη στην Κύπρο - εκτός όμως από τα χρόνια της διακυβέρνησης ΑΚΕΛ, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ως υπουργός του Δημήτρη Χριστόφια. Τότε που ζήσαμε ένα μαύρο διάλειμμα χρεοκοπίας της χώρας, με ύφεση, ανεργία, κοινωνικά παντοπωλεία για επιβίωση» Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων «στον κ. Μαλά λέμε ότι αντικαταστήσαμε τα κοινωνικά παντοπωλεία και τη φτώχεια της χρεοκοπίας με το εγγυημένο εισόδημα. Στον κ. Παπαδόπουλο λέμε ότι αντικαθιστούμε το εγγυημένο εισόδημα με θέσεις εργασίας που φέρνει η ανάπτυξη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top