ΚΟΣΜΟΣ

Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» έγινε 16 ετών και εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» έγινε 16 ετών και εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων  είχε συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier με αποτέλεσμα ορισμένες χώρες να απαγορεύσουν σε μοντέλα κάτω από την ηλικία των δεκαέξι ετών να περπατήσουν στην πασαρέλα.

  Παρά τις αντιδράσεις ωστόσο, τα κατάξανθα μαλλιά της και τα γαλανά της μάτια σε συνδυασμό με τη παιδική της αθωότητα την ανέδειξαν σε ένα από τα διάσημα ανήλικα μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο. Ο πατέρας της είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau και η μητέρα της η ηθοποιός Véronika Loubry, οι οποίοι ήδη από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων την είχαν βάλει στο χώρο της διαφήμισης. Την αποκάλεσαν ως τη «νέα Κate Moss» όταν σε ηλικία 13 ετών πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού μόδας Jalouse. Σήμερα, είναι μια όμορφη δεσποινίδα που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και να συνεχίζει την καριέρα της στον χώρο της μόδας. Η 16χρονη καλλονή λοιπόν παρακολούθησε την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Fashion show του σχεδιαστή Michael Kors. Μάλιστα για να τον τιμήσει, επέλεξε να φορέσει ένα χακί παντελόνι συνδυασμένο με λεοπάρ πουκάμισο από την συλλογή του, αξίας 11.825 ευρώ. Τονίζοντας τα μάτια της με κόκκινη σκιά και υιοθετώντας τη νέα τάση του layering στα κολιέ, το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο έκανε αίσθηση με το στυλ της. «Xρησιμοποιώ μόνο μάσκαρα και τόνιζω τα φρύδια μου» είχε σημειώσει σε παλιότερη συνέντευξή της και όντως, στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε να μην φορέσει κραγιόν. «Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists. Μου αρέσει, επίσης, να δοκιμάζω ρούχα» έχει δηλώσει επίσης παλιότερα. Η δυναμική της στα social media είναι τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της fan club, τους Thylaners. Της αρέσει το κολύμπι, το boxing, το skateboarding, τα ντραμς και οι...εξωτικές διακοπές.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top