ΚΟΣΜΟΣ

Bίκτωρας: Οι συμπολίτες μας δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή στο καταστροφικό παρελθόν του ΑΚΕΛ

Bίκτωρας: Οι συμπολίτες μας δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή στο καταστροφικό παρελθόν του ΑΚΕΛ

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας δεν πρόκειται να επιτρέψουν την επιστροφή στο καταστροφικό παρελθόν του ΑΚΕΛ, ούτε και θα παρασυρθούν από όσους έκαναν στροφή στον λαϊκισμό, αλλά θα διασφαλίσουν ότι η πορεία της ανάπτυξης θα συνεχιστεί, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε γραπτή του απάντηση προς τον ΓΓ του ΑΚΕΛ `Αντρο Κυπριανού για την Οικονομία.

`Οπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος "ο ΓΓ του ΑΚΕΛ υποσχέθηκε και πάλι σήμερα στον κυπριακό λαό "δίκαιη κοινωνία" και προστασία των ασθενέστερων τάξεων, όπως και το 2008". "Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά όμως ως φάρσα. Διότι οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πως η δίκαιη κοινωνία της Κυβέρνησης ΑΚΕΛ-Χριστόφια και του Υπουργού του κ. Σταύρου Μαλά κατέληξε σε έναν εφιάλτη για τον κυπριακό λαό", προσθέτει. "Σήμερα, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, η οικονομία ανακάμπτει σταθερά και ανοδικά και με τρόπο που  μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα υπαρκτά προβλήματα που το ΑΚΕΛ δημιούργησε", σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top