LIFESTYLE

Η Αριστοτέλους άρχισε το πακετάρισμα! «Όσα προλάβω...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αριστοτέλους άρχισε το πακετάρισμα! «Όσα προλάβω...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι παραγγελίες όπως δήλωσε είναι πολλές, αλλά η "κατάβαρη" όπως την χαρακτήρισε ο Αντρέας Γεωργίου παρουσιάστρια δεν πτοείται.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τρίτη, 3/10, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία από το σπίτι της, όπου πακετάρει τα αστεράκια του "Ένα όνειρο μια ευχή" με τα οποία κάποια παιδιά θα ικανοποιήσουν τις ευχές τους. Αν και από στιγμή σε στιγμή περιμένει τον ερχομό της κορούλας της, αυτό δεν την εμποδίζει να πακετάρει ορισμένα αστεράκια, αν και γνωρίζει καλά ότι ίσως να μην προλάβει να ολοκληρώσει το έργο της. Το σχόλιό της στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Ξεκινήσαμε το πακετάρισμα..όσα προλάβω:))με πολλή χαρά, κέφι και ενθουσιασμό τα αστεράκια μας είναι έτοιμα!! Με όλους εσάς στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο για το σύνδεσμο ένα όνειρο μια ευχή που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους και να πραγματοποιηθούν οι ευχουλες τους..σημεία πώλησης ο alpha Κύπρου Ο σύνδεσμος ένα όνειρο μια ευχή και μέσα στις επόμενες μέρες στις υπεραγορές άλφα μέγα!ανυπομονώ για το ταξίδι!! Εύχομαι να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Κύπρου μας!! Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ ήδη υπάρχουν πολλές παραγγελίες!!:)))!! Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς..!"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top