LIFESTYLE

Το συγκρότημα από την Κύπρο εμφανίστηκε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με κρεμμύδια και καρότα! - VIDEO

Το συγκρότημα από την Κύπρο εμφανίστηκε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με κρεμμύδια και καρότα! - VIDEO

Έπαιξαν μουσική με σκούπες, αυλό από φρέσκο καρότο... το οποίο μετά την εμφάνιση του ο κεντρικός τραγουδιστής το καταβρόχθισε.

Καθάρισαν την σκηνή με τα σκουπάκια τους. Έδωσαν στον Λιανό ένα καρότο και έπαιξαν όργανα με τα ανακυκλώσιμα μουσικά τους όργανα. Οι Tat- t Nabar, το συγκρότημα από την Λάρνακα εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, του "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος έσκασε μύτη με ένα τεράστιο πράσο, αφού πρώτα έδωσε στον παρουσιαστή του σόου, Γιώργο Λιανό, ένα καρότο. Το συγκρότημα πήρε το όνομά τους από την λέξη τυμπανιστές στα μαλτέζικα, μιας και ο μπασίστας του συγκροτήματος είναι από την Μάλτα. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν εντυπωσιάστηκε αρχικά, αλλά τους έδωσε το οκ... Δείτε την εμφάνισή τους: Δείτε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής:      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top