ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ «ΒΑΤΡΑΧΟΥ»: Απουσίαζε από την Κύπρο ο Κ.Κ. – Το 2011 διέμενε στη Λεμεσό μαζί με τους Αλβανούς που είχαν συλληφθεί

ΦΟΝΟΣ «ΒΑΤΡΑΧΟΥ»: Απουσίαζε από την Κύπρο ο Κ.Κ. – Το 2011 διέμενε στη Λεμεσό μαζί με τους Αλβανούς που είχαν συλληφθεί

Καταζητείτο από το 2011 και ήταν στο stop list ο 69χρονος Κ. Κ. που συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ (03/10), τη στιγμή που επιχειρούσε να αναχωρήσει από την Κύπρο μέσω αεροδρομίου Λάρνακας.

Του Φάνη Μακρίδη Με απλά λόγια, δεν προέκυψε κάποια νεότερη μαρτυρία σε βάρος του σε σχέση με την δολοφονία του 34χρονου Χαράλαμπου Χαραλάμπους («Βάτραχος»). Συνελήφθη στη βάση των όσων είχαν γίνει το 2011 και των τότε ερευνών της Αστυνομίας, που τον καταζητούσε. Ο 69χρονος Κ.Κ. διέμενε σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό μαζί με τους δυο Αλβανούς που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2011, στο πλαίσιο της διερεύνησης του φόνου του «Βάτραχου» που είχε διαπραχθεί στις 13 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία είχε εξασφαλίσει μαρτυρία που ανέφερε ότι ο τότε 54χρονος Αλβανός Ferdinant Zgena είχε οικονομικές διαφορές με τον Χαραλάμπους και συγκεκριμένα ότι ο τελευταίος του χρωστούσε 2.000 ευρώ από κοντραμπάντο με κοκαΐνη. Ο Zgena, μάλιστα, φερόταν να απειλεί το θύμα. Σημειώνεται ότι ο 54χρονος διέμενε με τον 28χρονο, επίσης από την Αλβανία, Marito Kaka, αλλά και τον 69χρονο Ελληνοκύπριο Κ.Κ. σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό. Όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο εκεί βρήκε μόνο τον Kaka και τον έθεσε υπό σύλληψη, ενώ στη συνέχεια ο Zgena παραδόθηκε μόνος του στις αρχές, κι αφού πρώτα πληροφορήθηκε ότι καταζητείται. Ο Κ. Κ. δεν είχε εντοπιστεί κι από τότε καταζητείτο. Μάλιστα, όπως ανέφερε εντός της ημέρας (03/10) στο ThemaOnline αρμόδια αστυνομική πηγή, ο Κ.Κ. εικάζεται πως βρισκόταν στο εξωτερικό ή τουλάχιστον δεν διέμενε στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές. Τότε οι δυο Αλβανοί συλληφθέντες είχαν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να τους συνδέουν με τη διάπραξη του φόνου. Για τον Κ.Κ. εκδόθηκε (03/10) διάταγμα προσωποκράτησης τριών ημερών. Οι ανακριτές ήδη έχουν ανοίξει πάλι τον φάκελο της υπόθεσης κι εντός των επόμενων τριών ημερών θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν κάποιες πτυχές. Πάντως, ο Κ.Κ. φέρεται να έχει αρνηθεί κάθε ανάμιξη στην υπόθεση δολοφονίας του «Βάτραχου». Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, άλλως «Βάτραχος», στις 13 Δεκεμβρίου δέχθηκε πυροβολισμούς από ένα αυτόματο τυφέκιο κι ένα πιστόλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες επέβαιναν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας και πυροβόλησαν τον Χαραλάμπους, ενώ αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι του στον Αρχάγγελο. Οι δολοφόνοι φαίνεται να του έστησαν καρτέρι, αφού μόλις αυτός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμούς. Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Χαραλάμπους έγινε την ώρα που στη θέση του συνοδηγού καθόταν η φίλη του. Η κοπέλα είχε υποστεί νευρικό κλονισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top