Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Πρόεδρος συζήτησε το θέμα των εγκλωβισμένων με τον Γκουτέρες

Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Πρόεδρος συζήτησε το θέμα των εγκλωβισμένων με τον Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συζητήσει το θέμα που αφορά τους εγκλωβισμένους με τον ΓΓ του ΟΗΕ και έχει δώσει και γραπτώς τις θέσεις και καταγγελίες μας και θα το πράξει και στην ΕΕ και αλλού, δήλωσε την Δευτέρα (16/10) ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς πώς θα προχωρήσει η Κυβέρνηση για το θέμα που αφορά την απόφαση του ψευδοκράτους για επιβολή «δασμών» στην ανθρωπιστική βοήθεια από τις ελεύθερες περιοχές προς τους εγκλωβισμένους, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχουν καταγγείλει σε όλα τα διεθνή βήματα, όπου η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει, τη στάση των κατοχικών αρχών αναφορικά με τα θέματα των εγκλωβισμένων". "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συζητήσει το θέμα και με τον ΓΓ του ΟΗΕ και έχει δώσει και γραπτώς τις θέσεις και καταγγελίες μας και θα το πράξει και στην ΕΕ και αλλού" κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Με έντονη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, τοποθετείται για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει σε ποινική δίωξη εναντίον του για την υπόθεση που σχετιζόταν με καταγγελία περί «καταφρόνησης δικαστηρίου».

BEST OF TOTHEMAONLINE