LIFESTYLE

Βασιλική Χατζηαδάμου: Η αντίδρασή της σε άτομο που την σχολίαζε αρνητικά δημοσίως – VIDEO

Βασιλική Χατζηαδάμου: Η αντίδρασή της σε άτομο που την σχολίαζε αρνητικά δημοσίως – VIDEO

Αφορμή για την αποκάλυψή της αντικαταστάτριας της Αριστοτέλους στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" στάθηκαν οι απαντήσεις της Μενεγάκη σε followers της που κατέκριναν τις φωτογραφίες της Ελένης για το μάζεμα των ελιών. 'Ετσι η Βασιλική μίλησε για την δική της εμπειρία, όταν διαπίστωσε πως κάποιος την σχολίαζε αρνητικά στα social media, με αφορμή ένα δημοσίευμα που την αφορούσε.

Το θέμα της Δευτέρας, 16/10, σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν οι απαντήσεις της Ελένης Μενεγάκη σε followers της στο instagram, που σχολίασαν αρνητικά το μάζεμα των ελιών από την ίδια την παρουσιάστρια. Τότε ο Τάσος Ευαγγέλου άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει πρώτη φορά για ένα γεγονός που συνέβη πέρυσι, όταν ο πανελίστας της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" βρισκόταν ακόμα στο κανάλι του Αρχαγγέλου και προωθούσε την ανταγωνιστική εκπομπή της Αριστοτέλους, που τότε στο τιμόνι της βρισκόταν η Αλεξία Αναστασίου. Ο διαδικτυακός του φίλος/η δεν σχολίασε απλά το θέμα Χριστιάνας - Αλεξίας, αλλά έθιξε και το θέμα της ηλικίας, κάτι που ο Τάσος θεώρησε απαράδεκτο και λόγω του ότι ήταν στην σελίδα του απάντησε για πρώτη φορά . Η Βασιλική συμφώνησε με την πράξη του Τάσου και μοιράστηκε on air την δική της εμπειρία, όταν έναν κύριος σχολίαζε συνεχώς αρνητικά την παρουσιάστρια στα social media. Όπως ανέφερε, με όπλο της την ευγένεια, του έστειλε προσωπικό μήνυμα, στο οποίο έγραψε: "Θα εκτιμούσα αν είχατε το θάρρος να έρθετε να μου πείτε 3 πράγματα που σαν άνθρωπος της τηλεόρασης θα έπρεπε να διορθώσω...". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top