LIFESTYLE

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» Vs «Star Κύπρος 2017» - Σάρωσε ο νικητής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» Vs «Star Κύπρος 2017» - Σάρωσε ο νικητής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου στο TvOne παρακολουθήσαμε από τις 9:20 μέχρι τις 10:10 τα κάστιγκ του διαγωνισμού ομορφιάς του καναλιού του Αρχαγγέλου.

Στην νέα κριτική επιτροπή του διαγωνισμού κάθισαν οι  Νικόλας Ιωαννίδης, Άντρεα Κυριάκου, Αλέξης Παπάς και η Μάρσια Θρασυβούλου και μας παρουσίασαν τα κορίτσια που θα διεκδικήσουν το στέμμα της Star Κύπρος 2017. Απέναντί του, στο ΣΙΓΜΑ, προβαλλόταν ακόμα ένα επεισόδιο του talent show, "Ελλάδα έχεις ταλέντο", με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι και στην κριτική επιτροπή παρακολουθούμε τους Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργο Καπουτζίδη και Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάζουν την άποψή τους για τον κάθε διαγωνιζόμενο που ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Όπως θα δείτε και στους πίνακες της AGB Nielsen που ακολουθούν το τηλεοπτικό κοινό παρέμεινε πιστό στο talent show του ΣΚΑΪ που εμείς παρακολουθούμε από την τηλεόραση του Σιγμα. Τα κάστιγκ του διαγωνισμού ομορφιάς του TvOne παρέμεινε σε μονοψήφια νούμερα καθόλη τη διάρκεια προβολής του προγράμματος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top