ΠΑΡΑ-THEMA

H αποκάλυψη του Μίχαι Στοϊκίτσα 10 χρόνια μετά!

H αποκάλυψη του Μίχαι Στοϊκίτσα 10 χρόνια μετά!

Γνωστός μας ο 63χρονος κόουτς από το πέρασμα του σε αρκετές ομάδες του νησιού αφού έκατσε στον πάγκο των Άρη, της ΑΕΛ αλλά και του Απόλλωνα.

  Ο Ρουμάνος προπονητής που πλέον είναι Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής για την Εθνική Ρουμανίας (!) είναι λαλίστατος στις δηλώσεις του και δεν είναι υπερβολή πως στη χώρα των Βαλκανίων ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με τα λεγόμενά του. Σε πρόσφατη συνέντευξη του λοιπόν ο κύριος Στοϊκίτσα έκανε μια αποκάλυψη για πρώτη φορά και έγινε πρωτοσέλιδα σε ιστοσελίδες της Ρουμανίας. Είπε λοιπόν πως πριν από μια δεκαετία είχε πρόταση από την Primera Division ώστε να αναλάβει τα ηνία ομάδας της Μαδρίτης χωρίς να θέλει αρχικά να αποκαλύψει ποια είναι αυτή η ομάδα. Στη συνέχεια δεν άντεξε και είπε πως η ομάδα αυτή ήταν η Rayo Vallecano και αν τότε έδινε τα χέρια με την ομάδα θα γινόταν ο πρώτος Ρουμάνος προπονητής που θα εργαζόταν σε ομάδα της 1ης κατηγορίας Ισπανίας. Την χαρακτήρισε μια δουλειά «όνειρο» που για κάποιες μικρές λεπτομέρειες δεν ολοκληρώθηκε ωστόσο. Να θυμίσουμε πάντως πως το 2007 ο 63χρονος είχε κάτσει στον πάγκο του Άρη Λεμεσού, οπότε αφού δεν συμφώνησε με την Rayo Vallecano «κατηφόρισε» για την όμορφη Κύπρο;  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top