ΚΟΣΜΟΣ

ΠΟΛΩΝΙΑ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο - Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της

ΠΟΛΩΝΙΑ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο - Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας 27χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι, την Παρασκευή 20/10, εναντίον των πελατών ενός εμπορικού κέντρου στο Σταλόβα Βόλα, στη νοτιοανατολική Πολωνία, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Τα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι Κόνραντ Κ., παραμένουν άγνωστα. "Ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, χτυπώντας στην πλάτη" τα θύματά του, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου της αστυνομίας. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.00 τοπική ώρα (16.00 ώρα Κύπρου). Τον δράστη ακινητοποίησαν οι πελάτες του εμπορικού κέντρου, τον οποίο παρέδωσαν στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 27χρονος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε ποινικό μητρώο. "Η αστυνομία προσπαθεί να καθορίσει τις συνθήκες του περιστατικού και ιδίως τα κίνητρά του" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ράφαλ Μπότσενεκ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP. Από ΚΥΠΕ *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top