Βίντεο Themasports: Η μεγάλη «κόντρα» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ

Βίντεο Themasports: Η μεγάλη «κόντρα» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τρέχουν, όμως μαζί με αυτές τρέχει και το Themasports.com, για να μεταφέρει σε όλους τους αναγνώστες αφιερώματα σχετικά με τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

Βίντεο: Κύπρος Εγγλέζος
Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτης Τούμπας

Νωρίς – νωρίς σήμερα Σαββάτο (21/10 – 18:00), τον χορό των ντέρμπι θα ανοίξει η Ομόνοια η οποία θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, σε ένα ματς «μονόδρομο» για τους «πράσινους» οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν ξανά στις επιτυχίες μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Απ την άλλη κι ΑΕΛ θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει με την σειρά της στις επιτυχίες μετά από την ήττα από την ομάδα της Πάφου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE