Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις των φιλάθλων για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ! (video)

Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις των φιλάθλων για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ! (video)

Ντέρμπι στην Λευκωσία (Ομόνοια – ΑΕΛ)… ντέρμπι και στην Λάρνακα (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Η 8η στροφή του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δύο ντέρμπι που έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς είναι παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, σασπένς, ένταση και πολλές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει μια ποδοσφαιρική αντιπαλότητα κυρίως στα ντέρμπι.

Όσον αφορά το ντέρμπι της Λάρνακας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτό» καθώς και οι δύο ομάδες προσδοκούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις κρατήσει σε τροχιά ανοδικής πορείας στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του επί της Δόξας αλλά και την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ έχει πάρει εντελώς τα πάνω του και αναμένεται να παρουσιαστεί στο «ΑΕΚ Αρένα» αρκετά ψυχωμένο και αποφασισμένο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.