Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις των φιλάθλων για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ! (video)

Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις των φιλάθλων για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ! (video)

Ντέρμπι στην Λευκωσία (Ομόνοια – ΑΕΛ)… ντέρμπι και στην Λάρνακα (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Η 8η στροφή του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δύο ντέρμπι που έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς είναι παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, σασπένς, ένταση και πολλές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει μια ποδοσφαιρική αντιπαλότητα κυρίως στα ντέρμπι.

Όσον αφορά το ντέρμπι της Λάρνακας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτό» καθώς και οι δύο ομάδες προσδοκούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις κρατήσει σε τροχιά ανοδικής πορείας στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του επί της Δόξας αλλά και την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ έχει πάρει εντελώς τα πάνω του και αναμένεται να παρουσιαστεί στο «ΑΕΚ Αρένα» αρκετά ψυχωμένο και αποφασισμένο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.