ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πενταήμερη κράτηση στον 33χρονο για την παιδική πορνογραφία

ΠΑΦΟΣ: Πενταήμερη κράτηση στον 33χρονο για την παιδική πορνογραφία

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, την Δευτέρα 10/10 εναντίον του 33χρονου κατοίκου Πάφου, που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 33χρονος παρουσιάστηκε την Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου μετά τη σύλληψη του την Κυριακή (29/10) με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Η Europol «κάρφωσε» 33χρονο για παιδική πορνογραφία – Έστελνε υλικό σε άλλους Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία από την EUROPOL, μέσω του προσωπικού λογαριασμού, που διατηρεί ο 33χρονος σε διαδικτυακή πλατφόρμα, φαίνεται να απεστάλη σε άλλους χρήστες, παιδικό πορνογραφικό υλικό. Τη σύλληψή του, ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων. Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση, συνεχίζοντας το ανακριτικό του έργο. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top