ΚΟΣΜΟΣ

Επεισοδιακή καταδίωξη 13χρονου ένοπλου – Έκλεψε το αυτοκίνητο μαζί με την ιδιοκτήτρια του - VIDEO

Επεισοδιακή καταδίωξη 13χρονου ένοπλου – Έκλεψε το αυτοκίνητο μαζί με την ιδιοκτήτρια του - VIDEO

Ένας έφηβος ηλικίας 13 ετών κατηγορήθηκε για απαγωγή και κλοπή οχήματος, αφού υπό την απειλή όπλου έκλεψε το αυτοκίνητο μιας 67χρονης γυναίκας έξω από το σπίτι της μαζί με την ίδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail στις 3/11, το γραφείο Sheriff County της Κολούμπια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δήλωσε ότι το 67χρονο θύμα, που επιθυμούσε να παραμείνει άγνωστο, προσπαθούσε να μεταφέρει τα ψώνια από το όχημά της στο σπίτι, όταν ο ύποπτος την πλησίασε. Ο έφηβος την ζήτησε αρχικά να τον μεταφέρει, σε αδιευκρίνιστη τοποθεσία και όταν το θύμα αρνήθηκε, έστρεψε το όπλο προς το μέρος της 67χρονης και πήρε τα κλειδιά, ενώ καθός ο νεαρός προσπαθούσε να διαφύγει η γυναίκα κατάφερε να μπει στο όχημα. «Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, περνάω όλο το θέμα ξανά και ξανά», είπε η γυναίκα στην αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός δεν ξεκίνησε μια τρελή πορεία στους δρόμους του Lake City, ενώ η 67χρονη βρισκόταν μέσα στο όχημα και επικοινωνούσε με την γραμμή άμεσης δράσης 911 και καθοδηγούσε τους αστυνομικούς, ενώ προσπαθούσε να πείσει τον 13χρονο να σταματήσει. Μετά από μια επεισοδιακή καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 13χρονος. Η τοπική Αστυνομία αφού εξήρε την συμπεριφορά της 67χρονης που επέδειξε θάρρος καθοδηγώντας τους αστυνομικούς, τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του θύματος. Η αστυνομία ήταν τελικά σε θέση να σταματήσει τον ύποπτο αφού διεξήγαγε ένα ελιγμό pit, ωθώντας την πίσω γωνία του οχήματος, προκαλώντας το να γυρίσει προς τα πλάγια και να σταματήσει. "Ευχαριστώ λοιπόν που αποδείχθηκε ο τρόπος που το έπραξε γιατί είπα ότι θα ήταν τόσο χειρότερο. Εννοώ ότι αρκετοί άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί, αυτόν τον εαυτό μου και άλλους. Δεν είχε καμία σχέση με κανέναν σε αυτό το αυτοκίνητο », είπε η γυναίκα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top