ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλεψε κόντρα στην Αρμενία αλλά… δεν τα κατάφερε η Εθνική μας!

Πάλεψε κόντρα στην Αρμενία αλλά… δεν τα κατάφερε η Εθνική μας!

Σε φιλικό που έγινε την Δευτέρα (13/11) στην Αρμενία και συγκεκριμένα στο  Vazgen Sargsyan, η Εθνική Κύπρου έχασε από την αντίστοιχη της Αρμενίας με 3-2.

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν να «πατάνε» καλύτερα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δημιουργώντας κάποιες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ούρκο Πάρντο (ντεμπούτο με την Εθνική Κύπρου).

Με την συμπλήρωση των 15λεπτών παιχνιδιού το 0-0 παρέμεινε, ωστόσο στο 17ο λεπτό η Αρμενία κατάφερε μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της Εθνικής μας να ανοίξει το σκορ με τον Ιβσκανίαν.

Η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, με την Εθνική Αρμενίας να κρατάει μπάλα και την το συγκρότημα του Ραν Μπεν Σιμόν να μην βρίσκει ρυθμό, και σαν μην έφταναν όλα αυτά στο 38ο λεπτό οι Αρμένιοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους μετά από κεφαλιά του Χαρογιάν.

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη και με κάποιες αλλαγές που έκανε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, έδειξε ότι ήθελε να παλέψει το παιχνίδι.

Έξι λεπτά μάλιστα μετά την έναρξη της επανάληψης ο Λαϊφης μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να μειώσει το σκορ βάζοντας ξανά την Εθνική μας στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Τελικά η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 62ο λεπτό οι Αρμένιοι κέρδισαν πέναλτι και με εκτελέστη τον Μιχιταριάν έκαναν το 3-1.

Τελικά η Εθνική μας λίγο πριν από την λήξη του παιχνιδιού κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-2 μετά από κεφαλιά του Πιέρου Σωτηρίου, αλλά ο χρόνος που απόμενε δεν ήταν αρκετός για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Έτσι λοιπόν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιστρέψει στην Κύπρο με δύο ήττες από τα φιλικά με Γεωργία και Αρμενία και τον Ραν Μπεν Σιμόν να κρατάει τα θετικά και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα αρνητικά.

Εθνική Αρμενίας: Μπεκλαριάν, Μαρογιάν, Τσατσίκ, Χουχανισιάν, Κοριάν, Μικιταριάν, Μαλακιάν, Ισκβανιάν, Πινέιρο, Καντμιγιάν, Ντοβσεπιάν, Μελιξετιάν, Μανουκιάν.

Εθνική Κύπρου: Πάρντο, Δημητρίου (65΄ Αρτυματάς) Μερκής, Χ. Κυριάκου, Αντωνιάδης (46΄ Βασιλείου) Οικονομίδης (46;  Λαϊφης) Φυλακτού, Κάστανος (46΄ Λαμπάν) Μαρκάσα, Χριστοφή (55΄ Αβραάμ) και Μυτίδης (46΄ Πιέρος)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top