ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστα τα νέα για Δώνη! Βλέπει το «οπλοστάσιο» του να γεμίζει

Ευχάριστα  τα νέα για Δώνη! Βλέπει το «οπλοστάσιο» του να γεμίζει

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ήταν αρκετά ευργετική για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, που απ’ ότι φαίνεται στο ντέρμπι με την Ομόνοια θα μετρήσουν αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του άρχισαν ήδη από νωρίς να προετοιμάζουν τα πλάνα τους για το “αιώνιο” ντέρμπι το οποίο θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται ότι θα έχει στην διάθεση του μια 20αδα ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα κληθεί να επιλέξει τους έντεκα για να σχηματίσει την ενδεκάδα που θα διεκδικήσει το τρίποντο στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Σίγουρα το γεγονός αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί αρκετά τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος βλέπει την φαρέτρα του σιγά – σιγά να γεμίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά όποιοι και να επιλεγούν να αγωνιστούν κόντρα στην “πληγωμένη” Ομόνοια θα κληθούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για πρώτη φορά σε ντέρμπι στον φετινό μαραθώνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top