ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θηρίο ο Εβρά… και προειδοποιεί! (video)

Θηρίο ο Εβρά… και προειδοποιεί! (video)

Πριν από λίγες ημέρες ο Πατρίς Εβρά εκδιώχτηκε από τη Μαρσέιγ γιατί νόμιζε ότι ήταν ο… Μπρους Λι και χτύπησε με κλοτσιά κουνγκ-φου έναν οπαδό. 

Και τώρα δείχνει ξανά ότι μπορεί να έχει μία εξίσου σπουδαία καριέρα στα δυναμικά αθλήματα όταν κόψει το ποδόσφαιρο.

Ο 36χρονος Γάλλος διεθνής άσος πόσταρε στο Instagram ένα απίθανο βίντεο στο οποίο τραβάει με ιμάντες ένα Jeep Renegade με έναν φίλο του καθισμένο στην οροφή (!), θυμίζοντας τους δικούς μας «Ηρακλήδες»: τον Τρομάρα, τον Σαμψών, τον Τζίμη τον Τίγρη, τον Σουγκλάκο…

Ο Εβρά λοιπόν δεν το βάζει κάτω. Και φαίνεται να διασκεδάζει αυτήν την ιδιότυπη πρωινή γυμναστική του, λέγοντας στην κάμερα ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του: «Χαρούμενη Δευτέρα! Μερικές φορές η ζωή μοιάζει να είναι πραγματικά βαριά, αλλά πρέπει να εξακολουθείς να χαμογελάς και, φυσικά, να συνεχίζεις να αγαπάς αυτό το παιχνίδι. Ορκίζομαι στον Θεό ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Πάντα με θετική ενέργεια. Μην είστε τεμπέληδες. Δεν ξέρω τι κάνετε αυτή τη στιγμή, αλλά εγώ τραβάω ένα αυτοκίνητο γιατί θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Παιδιά, έρχομαι!».

Η UEFA έχει επιβάλλει στον Εβρά ποινή 7μηνου αποκλεισμού, οπότε η επάνοδός του στη δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουλίου 2018.

 

sport-fm.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top