Η πρόβλεψη του Παναγιώτου για το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Η πρόβλεψη του Παναγιώτου για το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, που διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας στις αρχές τις δεκαετίας του 90′, μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» για το επερχόμενο «ντέρμπι» της 12ης αγωνιστικής μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/11) στο ΓΣΠ.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος, τόνισε τα… εξής: «Η Ομόνοια δεν  με πείθει τελευταία, δίνω μικρό προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ, που θα το πάρει το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE