ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Megabet Plus: 2.65 να σκοράρουν Ποτέ και Ντάρμπισαϊρ

Megabet Plus: 2.65 να σκοράρουν Ποτέ και Ντάρμπισαϊρ

Το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, και η Megabet Plus σας προσφέρει αρκετές ειδικές επιλογές για τους σκόρερ και αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Η απόδοση για να βρει πρώτος δίχτυα ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι στο 6.50, ενώ για να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα δίνει 2.65.

Στον αντίποδα, ο Μίκαελ Ποτέ αγωνίζεται πρώτη φορά εναντίον της Ομόνοιας ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ, και η απόδοση για να σκοράρει πρώτος είναι στο 6.50. Για να σκοράρει σε οποιαδήποτε χρονικό σημείο η απόδοση προσφέρει 2.65.

Όσον αφορά άλλους παίκτες της Ομόνοιας, για να σκοράρει ο Δημήτρης Χριστοφή πρώτος η απόδοση είναι στο 7.00, και αντίστοιχα σε οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 2.85, ενώ για τον Ράφα Λόπες η απόδοση για να σκοράρει πρώτος δίνει 8.00, και για οποιαδήποτε στιγμή προσφέρει 3.25.

Από την άλλη πλευρά για το ΑΠΟΕΛ, εφόσον πιστεύεται ότι θα σκοράρει ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο πρώτος η απόδοση είναι στο 7.00, και για οποιαδήποτε στιγμή 2.85, ενώ για τον Στάθη Αλωνεύτη η απόδοση για να σκοράρει πρώτος είναι 8.00, και για οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 3.25.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top