ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλυπτικός Παντελή! Δεν είναι μόνο του Λαβόρδε που «παίζει» για επιστροφή

Αποκαλυπτικός Παντελή! Δεν είναι μόνο του Λαβόρδε που «παίζει» για επιστροφή

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (17-11) στον super Sport FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα «κυκλοφορούν» τα τελευταία 24ωρα περί ενδιαφέροντος για επιστροφή στην ομάδα της Αμμοχώστου του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Μάλιστα δε, ο Ανδρέας Παντελή αποκάλυψε πως πέρα του Λαβόρδε, απασχολεί και η περίπτωση επιστροφής του Ίσμα, όπου μιλάνε μαζί του.

Αρχικά, ο Ανδρέας Παντελή είπε για το θέμα «Κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές. Αυτοί που έχουμε όμως μας έχουν στην πρώτη θέση. Θέλω να είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτούς που έχουμε. Ο Λαβόρδε δεν είναι ελεύθερος και έχει συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Μάιο. Έχει ένα συμβόλαιο που δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσει κανένας στην Κύπρο.  Θα πρέπει να δούμε αν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του και το ποσό που θα ζητήσει. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί να στηρίξουμε την ομάδα και η διοίκηση απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τις δεδομένες κινήσεις.  Συζητάμε με παίκτες που έφυγαν, όπως είναι και ο Ίσμα. Μια συζήτηση από την μεταγραφή απέχει πάρα πολύ. Είναι δύσκολα θέματα και χρειάζονται μεθοδευμένες κινήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στην ομάδα».

Ερωτηθείς να αναφερθεί στην ανάρτηση Λαβόρδε με φανέλα της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος της «Κυρίας» σχολίασε «Το παιδί είναι ξεκάθαρο ότι έχει την Ανόρθωση στην καρδιά του και ότι θέλει να επιστρέψει.  Να ξέρουν όλοι πως όσο και να το θέλουμε, δεν πρόκειται να χαλάσουν οι ισορροπίες. Είναι μια σειρά από κινήσεις που πρέπει να γίνουν για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που θέλουμε να έρθει στην ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έγινε 87 χρόνων και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του



ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top