ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καραπαπάς: «Μπράβο στον Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού»!

Καραπαπάς: «Μπράβο στον Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού»!

Παίκτη του Ολυμπιακού(!) χαρακτήρισε τον Βέλλιο ο Κώστας Καραπαπάς, σχολιάζοντας σκωπτικά την ανάρτηση του Γ. Σαββίδη για τον 25χρονο επιθετικό! «Συμφωνώ, είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ», τόνισε!

Μεταγραφική… «βόμβα» από τον Κώστα Καραπαπά;

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, για την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Απόστολο Βέλλιο και απάντησε σκωπτικά, χαρακτηρίζοντας παίκτη των «ερυθρόλευκων» τον 25χρονο επιθετικό!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού!

Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ, να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής.

Τώρα, δυστυχώς, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει…»

Θυμίζουμε, νωρίτερα και πριν το ποστάρισμα του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πατέρας και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κώστας Βέλλιος, είχε εκφράσει μέσω Facebook την οργή του για το γεγονός πως ο Έλληνας διεθνής έμεινε για 17ο ματς εκτός αποστολής της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφήνοντας, μάλιστα, σαφείς αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Για να ακολουθήσει το κάλεσμα Σαββίδη…

Αξίζει να θυμίσουμε, επίσης, πως ο Βέλλιος είχε «παίξει» έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε, τελικά, στην αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη…

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top