Δύσκολες ώρες για τον Νεκτάριο Σφυράκη: Ο καρκίνος και το δημόσιο μήνυμα που συγκινεί

Δύσκολες ώρες για τον Νεκτάριο Σφυράκη: Ο καρκίνος και το δημόσιο μήνυμα που συγκινεί

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νεκτάριος Σφυράκης καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Την δυσάρεστη αποκάλυψη, την έκανε ο ίδιος μέσω των social media.

 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook, γράφοντας πως ο ξάδερφος του πέθανε νικημένος από τον καρκίνο. Μάλιστα, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να μην “πατήσουν” like, αλλά να κάνουν μια αγκαλιά τα πρόσωπα που αγαπούν.

“Μιχάλης Σφυράκης του Γεωργίου και της Μαρίας. Ξάδερφος αγαπημένος. Αγάπησε τη ζωή, τη φύση, τα βουνά, τη γυναίκα του τα παιδιά του, τους γονείς του, την αδερφή του, τους συγγενείς του, τα πουλιά, τα σκυλιά του, τους φίλους του, τους ανθρώπους, τα αμπέλια, τις ελιές… ότι είχε ψυχή. Έδωσε αγάπη με έναν τρόπο γνήσιο χωρίς τσιγκουνιά. Έζησε με τρόπο τίμιο, ειρηνικό, αρσενικό, κρητικό. Έφυγε χτες, πολύ νέος, μετά από μια πολύ γρήγορη και αιφνίδια συναλλαγή με την γνωστή ασθένεια. Δεν θέλω like…λυπημένες φατσούλες και άλλα τέτοια. Πάρτε μια αγκαλιά τον σύντροφό σας, τον φίλο σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας δυνατή. Ζητήστε συγνώμη αν έγινε κάποιο λάθος… δώστε αγάπη ΤΩΡΑ …και καλή πρωτοχρονιά. Καλή ξεκούραση καλέ μου Μιχάλη. Σου αξίζει”., έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.