Πέναλτι και τελευταίος παίκτης: Παράδειγμα με ΑΕΛ-Ομόνοια – Πότε δίνεται κίτρινη και πότε κόκκινη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέναλτι και τελευταίος παίκτης: Παράδειγμα με ΑΕΛ-Ομόνοια – Πότε δίνεται κίτρινη και πότε κόκκινη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει τα εκπαιδευτικά βίντεο με επίμαχες φάσεις η ΚΟΠ. Η σημερινή εκπαιδευτικη φάση που ετοιμάστηκε από το Τμήμα Διαιτησίας ΚΟΠ, αφορά την στέρηση προφανούς ευκαιρίας επίτευξης τέρματος, με μαρκάρισμα εντός της μεγάλης περιοχής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, όταν ένας ποδοσφαιριστής υποπέσει σε μια παράβαση εναντίον του αντιπάλου μέσα στην επανορθωτική του περιοχή, η οποία στερεί στον αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος και ο διαιτητής παραχωρήσει πέναλτι, ο αμυντικός πρέπει να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα αν η παράβαση ήταν στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (τράβηγμα, κράτημα, σπρώξιμο, καμιά προσπάθεια να παίξει την μπάλα κλπ), ο αμυντικός θα πρέπει να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

Το βίντεο της ΚΟΠ:

The post Πέναλτι και τελευταίος παίκτης: Παράδειγμα με ΑΕΛ-Ομόνοια – Πότε δίνεται κίτρινη και πότε κόκκινη (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE