Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:30, στον δρόμο Πραιτωρίου προς Κέδαρες, στην επαρχία Πάφου.
Η απόφαση για την προσωρινή παύση της από τα καθήκοντά της ελήφθη άμεσα από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ερευνών που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως σε διαθεσιμότητα έχουν ήδη τεθεί οι τέσσερις άλλοι ύποπτοι — υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα
Η έρευνα εστιάζεται στην περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022, όταν, σύμφωνα με τις Αρχές, έγινε η παράνομη απομάκρυνση εγγράφων, εντός ωραρίου και μέσω ειδικής διαδικασίας που παρακάμπτει τους κανονισμούς ασφαλείας του ιδρύματος.
Παράλληλα, η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη με την επταήμερη κράτηση των πέντε κατηγορουμένων, ενώ έχουν ήδη ληφθεί περισσότερες από 110 καταθέσεις και 60 συνεντεύξεις, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί εκατοντάδες τεκμήρια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις