ΠΑΡΑ-THEMA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SOHO: Η απόλυτη πρόκληση – Στο πόδι όλη η Αστυνομία για τον «γλεντζέ» Αιγύπτιο επενδυτή της Μαρίνας της Αγ. Νάπας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SOHO: Η απόλυτη πρόκληση – Στο πόδι όλη η Αστυνομία για τον «γλεντζέ» Αιγύπτιο επενδυτή της Μαρίνας της Αγ. Νάπας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προκαλεί την νοημοσύνη οποιουδήποτε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής της Μαρίνας της Αγίας Νάπας.

Όποτε ο Ναγκίμπ Σαουιρίς ή στελέχη της εταιρείας του έρχονται στην Κύπρο για την υπόθεση σε σχέση με το επεισόδιο στο SOHO το καλοκαίρι του 2016, ξεσηκώνεται η Αστυνομία.

Διόλου υπερβολική η θέση μας περί ξεσηκωμού. Στις δικάσιμους για την εν λόγω υπόθεση και κατόπιν πολιτικής απόφασης, ο ίδιος και τα στελέχη των εταιρειών του, μεταφέρονται με πλήρη αστυνομική συνοδεία.

Πέντε περιπολικά, γεμάτα στελέχη της Αστυνομίας, με αναλυτικά σχέδια δράσης… Λες κι έχουμε να κάνουμε με ηγέτη μεγάλου κράτους.

Κι όλα αυτά για ποιόν λόγο; Για ένα επεισόδιο σε ένα νυκτερινό κέντρο, το οποίο σίγουρα δεν προέκυψε αναίτια… Βλέπετε, ο Αιγύπτιος επενδυτής μαζί με την παρέα του, ήταν πολύ «ζωηροί» το επίμαχο βράδυ. Τόσο, που οι άνθρωποι του μαγαζιού φέρονται να τηλεφώνησαν τρεις φορές σε αστυνομικό σταθμό προκειμένου να παραπονεθούν για τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων πελατών τους.

Δεν θα επεκταθούμε άλλο. Υπολογίστε απλώς τις εργατοώρες που χαραμίζει η Κυπριακή Δημοκρατία και αναλογιστείτε το εξής: Ότι ο Σαουιρίς τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης επειδή είναι πολυεκατομμυριούχος. Και μην μας πείτε ότι αν είχαμε να κάνουμε με έναν φτωχό άνθρωπο που εμπλεκόταν σε τέτοιου είδους υπόθεση, θα είχαμε τέτοια κινητοποίηση από την Αστυνομία...

• Στην κύρια φωτογραφία, ο «γλεντζές» Ναγκίμπ Σαουιρίς σε μια από τις περιπετειώδεις νυκτερινές εξόδους του. Πάντως, δεν φαίνεται να τον πιάνει το ποτό. Όπως φέρεται να είχε δηλώσει το επίμαχο βράδυ «πίνω αλλά δεν μεθώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top