ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανέκοψαν για έλεγχο όχημα και διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του ανήκε σε άλλο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Ανέκοψαν για έλεγχο όχημα και διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του ανήκε σε άλλο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 52 και 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πεδουλά, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της περιοχής ευθύνης του Σταθμού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του οχήματος, ανήκει σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο, στις 12 Απριλίου 2024.

Ως αποτέλεσμα, ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 52 και 25 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ αργότερα επανασυνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Η κλοπή του οχήματος είχε καταγγελθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού, το πρωί της 12ης Απριλίου. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, το αυτοκίνητο κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της 11ης προς 12η Απριλίου 2024, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο, έξω από την οικία του, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Το πρωί σήμερα οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top