ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα

Τέσσερα άτομα καταζητούμενα από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, ενώ το «υπουργικό συμβούλιο» του ψευδοκράτους χαρακτήρισε εννέα συνολικά άτομα ως "απαγορευμένους μετανάστες».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σήμερα ότι ως "απαγορευμένοι μετανάστες" κηρύχθηκαν ο Nari Antonov, γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1977, και ο Şehriban Toptal, γεννημένος στις 10 Ιουνίου 1984.

Αυτοί κατηγορούνται από την Interpol για «σύσταση οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης, παράνομη αγορά, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών, ιδίως μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών όπως ηρωίνη, κοκαΐνη κλπ, και στη συνέχεια νομιμοποίηση παράνομων εσόδων μέσω ακινήτων και άλλων συναλλαγών».

Ο Evgenii Anikin, γεννηθείς στις 6 Δεκεμβρίου 1984, καταζητείται για απάτη και ο Ivan Druganov, γεννηθείς στις 25 Δεκεμβρίου 1982, καταζητείται για δωροδοκία. Δεδομένου ότι ζητείται η έκδοσή τους στη Ρωσία, αναφέρεται, έπρεπε να κηρυχθούν ως "απαγορευμένοι μετανάστες".

Ταυτόχρονα, το «υπουργικό» ανακήρυξε ως «απαγορευμένους μετανάστες» πέντε άτομα τουρκικής καταγωγής, τους Murat Gül, Hakan Kızıloğlu, Yakup Serttaş, Mustafa Akkoyun και Cengiz Çalışar, επειδή κρίθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα αυτοί να συμπεριφερθούν "με τρόπο που να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Καιρός: Ξυπνάμε με ήλιο και μετά… τοπικές βροχές – Παρόμοιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες

Η ιστορία του «πιο στοιχειωμένου σπιτιού» - Η υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη για περισσότερα από 100 χρόνιαΑνάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Μόλις 14 ημέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου και το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με αλληλοκατηγορίες κομμάτων και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top