ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡ.: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα φίλης της 22χρονης θανούσας που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡ.: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα φίλης της 22χρονης θανούσας που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 2017, όταν η Στεφανία Χρυσοστόμου έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στον αυτοκινητόδρομο Τροόδους - Λευκωσίας (γέφυρα Κοκκινοτριμιθιάς).

Μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, βγήκε από το όχημά της και ούσα πεζή παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι που την αγαπούν, όμως, δεν την ξέχασαν και φροντίζουν να στέλνουν τα κατάλληλα μηνύματα με την ελπίδα αλλαγής της οδηγικής παιδείας στο νησί μας.

Η φίλη της Στεαφανίας, Α.Π., δημοσιοποίησε την Κυριακή (03/12) στον λογαριασμό της στο facebook ένα στιγμιότυπο από εκδήλωση εις μνήμην της θανούσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για φωτογραφία από πανό με το εξής σύνθημα: «ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ».


Το δε προσωπικό της μήνυμα προκαλεί τουλάχιστον συγκίνηση: «Προσέχοντας και τηρώντας τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας μειώνεται ο κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα! Όλοι έχουν δικαίωμα ασφάλειας στο δρόμο! Ας μη θρηνήσουμε άλλα θύματα! ...αυτοί που μένουν πίσω θρηνούν καθημερινά...!! Για σένα άγγελε μας...».

Σε άλλο μήνυμά της για την ιδιαίτερα αγαπητή Στεφανία, γράφει: "Η απώλεια ενός φίλου είναι σαν την απώλεια ενός μέλους του σώματος: Ο χρόνος μπορεί να απαλύνει τον πόνο της πληγής, αλλά η απώλεια δεν μπορεί να αποκατασταθεί".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top