ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου η άτυχη Στεφανία Χρυσοστόμου – Πολύ αγαπητή στον κύκλο της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου η άτυχη Στεφανία Χρυσοστόμου – Πολύ αγαπητή στον κύκλο της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άφησε η 22χρονη Στεφανία Χρυσοστόμου την Τρίτη 25/7, η οποία μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο.

Απέραντο πόνο σκόρπισε σε φίλους και συγγενείς της Στεφανίας Χρυσοστόμου, η είδηση του θανάτου της 22χρονης. Η άτυχη Στεφανία, τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Δευτέρας 24/7, στο δρόμο Τροόδους- Λευκωσίας, στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, καθώς μετά από σύγκρουση που είχε με διπλοκάμπινο όχημα, κατέβηκε από το δικό της αυτοκίνητο για να συνομιλήσει με τον άλλο οδηγό, και διερχόμενο όχημα την παρέσυρε στο πέρασμά του. Το τρίτο όχημα που οδηγούσε νεαρός από την Λακατάμεια, προσπάθησε να αποφύγει αρχικά το διπλοκάμπινο και μετά το αυτοκίνητο της κοπέλας. Φρέναρε, όμως υπήρξε ολίσθηση λόγω των φθαρτών που βρίσκονταν στο οδόστρωμα και δυστυχώς παρέσυρε την άτυχη κοπέλα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 22χρονη Στεφανία Χρυσοστόμου από το Καϊμακλί είναι το νέο θύμα της ασφάλτου Η 22χρονη Στεφανία ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου σπούδαζε φιλόλογος. Ήταν κάτοικος Καϊμακλιού, ενώ στα σχολικά της χρόνια φοίτησε στο Λύκειο Παλλουριώτισσας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα στην Κοκκινοτριμιθιά – Υπέκυψε στα τραύματά της η 22χρονη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μαρτυρία για το σοβαρό τροχαίο – Απολογήθηκε η 22χρονη από το Καϊμακλί πριν τραυματιστέι σοβαρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου, γεμάτου φιλοδοξίες και αγάπη για τη ζωή έσβησαν στην άσφαλτο.        

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top