ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβεύτηκε για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης

Βραβεύτηκε για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης

strong>Ο Επιχειρηματικός Συνδέσμος Κύπρου – Ελλάδας βράβευσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 250 προσώπων.
 
Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, Ιωσήφ Ιωσήφ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δραστηριότητες του Συνδέσμου καθώς και για τα νέα σχέδια του το 2018.
 
Ταυτόχρονα, ο κ. Ιωσήφ απέμεινε εκ μέρους του Συνδέσμου, τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας.
 
Ο κ. Αναστασιάδης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την τιμή που του έκανε και ανάφερε ότι η Κύπρος θα συνεχίσει και θα διευρύνει την οικονομική συνεργασία της με την Ελλάδα. Ακόμα, είπε ότι οι σχέσεις της Κύπρου με την Ελλάδα θα επεκταθούν ακόμα πιο πολύ σε όλους ανεξαίρετα τους τομείς.
 
Στην ίδια εκδήλωση και στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού βράβευσης Εταιρειών – μελών του για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών, ο Σύνδεσμος βράβευσε τον κυπριακό Όμιλο Ιακωβίδη και την Ελλαδική Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου.
Το βραβείο στον Όμιλο Ιακωβίδη απένειμε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χρ. Αγκαστινιώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Παπαφιλίππου. Το βραβείο στην ΟΠΑΠ Κύπρου απένειμε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλίας Φωτόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top