ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίσεις αν θες τίτλο…»

«Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίσεις αν θες τίτλο…»

O Ιμανόλ Ιδιάκεθ στις τοποθετήσεις του στην διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, φάνηκε ικανοποιημένος και χαρούμενος από το θετικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι αν η ομάδα του θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίρνει και τέτοιες νίκες.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα, σήμερα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στα πρώτα δέκα λεπτά και αυτό ήταν λάθος μου γιατί δεν αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι. Περιμέναμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού αλλά δεν κάναμε κάτι γι’ αυτό και δεχθήκαμε τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού. Στο β’ μέρος είμασταν καλύτεροι, πετύχαμε την ανατροπή πετύχαμε το γκολ και πήραμε την νίκη. Είμαι χαρούμενος γιατί αν θες να πάρεις τον τίτλο τα σημερινά παιχνίδια είναι ένα από αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Όλη την εβδομάδα είχα κατά νου αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν που πήγαμε στην έδρα της Αναγέννησης και χάσαμε βαθμούς. Ο αντίπαλος ήταν καλός και όλοι έλεγαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι αλλά εγώ ήξερα ότι δεν θα είναι. Ευχαριστώ τον κόσμο που έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές μου. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Ολυμπιακού για την καλή δουλειά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top