Στους δρόμους οι τραπεζικοί υπάλληλοι – «Η κυβέρνηση κουρεύει τις ίδιες, τις δεσμεύσεις της»

Στους δρόμους οι τραπεζικοί υπάλληλοι – «Η κυβέρνηση κουρεύει τις ίδιες, τις δεσμεύσεις της»

Σε στάση εργασίας από τις 14:00-15:00 που θα προηγηθεί πορείας διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο κατέρχεται η ΕΤΥΚ, η οποία εξαπολύει πυρά στην κυβέρνηση, με αφορμή την τελευταία απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου «για την αποζημίωση των κουρεμένων/κλεμμένων Ταμείων Προνοίας».

Του Αλέκου Μιχαηλίδη


Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, οι τραπεζικοί υπάλληλοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επέλεξε να κινηθεί παρασκηνιακά χωρίς να ενημερώσει τους εκπροσώπους των συναδέλφων. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν «ανεπαρκή και πονηρή» την απόφαση, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι έχουν απορρίψει «κατηγορηματικά» την κατάργηση των κλιμακίων και των ετήσιων προσαυξήσεων.


Εξηγώντας τη στάση της, η ΕΤΥΚ αναφέρει ότι «οι τραπεζικοί υπάλληλοι είναι οι μόνοι που εξαιρέθηκαν από την αποκατάσταση των κουρεμένων (κλεμμένων) Ταμείων Προνοίας, αφού η κυβέρνηση έχει προκλητικά ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ τις δεσμεύσεις της».


Γι’ αυτό καλεί όλους τους τραπεζικούς συναδέλφους να αποχωρήσουν από την εργασία τους στις 14:00. Ακόλουθα θα πορευθούν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE