Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε ούτε στην Ξάνθη να κατακτήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, χάνοντας σωρεία ευκαιριών και μένοντας στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα.
Η Ξάνθη απέφυγε την ήττα χάρη στον κέρβερο Ζίβκοβιτς αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του Γέντρισεκ που τη μία ευκαιρία έκανε γκολ, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα και έχανε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, προφανώς εξαιτίας της απουσίας κλασικού στράικερ στο υλικό του με εξαίρεση τον πολύ καλό για ένα ημίχρονο Πίσπα. Μοιραίος για τους «πράσινους» ήταν ο Χίλιεμαρκ που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 90’ και το 94’.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




