ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ- ΦΑΙΔΩΝΟΣ: 'Έδωσε' ναρκωτικά, ποδόσφαιρο, τζόγο και άλλους

ΒΟΜΒΑ- ΦΑΙΔΩΝΟΣ: 'Έδωσε' ναρκωτικά, ποδόσφαιρο, τζόγο και άλλους

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου σχετικά με την βομβιστική επίθεση που είχε στόχο το όχημα της μητέρα του.

Αρχικά ο κ. Φαίδωνος ανάφερό ότι, «Η πράξη αυτή είναι βεβαίως άνανδρη. Ελπίζω το συντεταγμένο κράτος και η Πολιτεία να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για εξιχνίαση αυτής της άνανδρης πράξης αλλά και να για στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να απειλούν και να φιμώνουν το κράτους ή τους ανθρώπους».

«Ελπίζω η Αστυνομία να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά και να εξιχνιάσει άμεσα αυτή την πράξη η οποία φαίνεται από άλλους να επινοήθηκε και από άλλους να εκτελέστηκε. Αυτή η αλυσίδα πρέπει να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις υποψίες του για την επίθεση ανάφερε, «Το κύκλωμα των ναρκωτικών στην Πάφο είναι καλά γνωστό, γνωρίζουν ότι το μονοπωλεί ένα άτομο το οποίο είναι καλά γνωστό στην Αστυνομία. Το κύκλωμα της Αρχαιοκαπηλίας είναι επίσης γνωστό και δεν είναι λίγες οι φορές που πήραν πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο ηλεκτρονικός τζόγος στα Δημοτικά όρια της πόλης είναι γνωστό ποιοι των έχουν και ποιοι συνεχίζουν να τον έχουν με τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον μήνα. Το κύκλωμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι διευθύνεται από τρία γνωστά άτομα και το γνωρίζουν. Την ίδια ώρα έχουν στοιχεία στα χέρια τους και για το θέμα μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος παρενέβη στο τμήμα πολεοδομίας και στο Φόρο για να έχει εκατομμύρια ευρώ οφέλη. Την ίδια ώρα ότι πρώην τραπεζίτης έπαιρνε μίζες για να δίνει δάνεια».

«Περιορίζομαι μέχρι σε αυτά τα έξι θέματα τα οποία θεωρώ ότι σε ένα από αυτά προορίζεται και αυτός που επινόησε αυτή την άνανδρη πράξη».

«Αν το κράτος και η συντεταγμένη πολιτεία δεν φροντίσουν να τσακίσουν και τα έξι αυτά κυκλώματα είπε ο Δήμαρχος Πάφου,  και πολλά άλλα που υπάρχουν. Σήμερα μπορεί η βόμβα να είναι εδώ αύριο μπορεί να είναι αλλού, Σήμερα η βόμβα μπορεί να είναι σε ένα Δήμαρχο αύριο να είναι σε ένα Εισαγγελέα και μεθαύριο σε έναν Αστυνόμο. Αυτά τα κυκλώματα πρέπει να τα τσακίσουν, να τα εκπαραθυρώσουν από το κυπριακό γίγνεσθαι για να μπορεί το κράτος και ο πολίτης που υπηρετεί τον οποιοδήποτε θεσμό να μην απειλείται ή να φιμώνεται από τέτοιου είδους ενέργειες. Σε ότι με αφορά προσωπικά, πρόσθεσε, δεν έχουν καταφέρει οτιδήποτε».

«Το μόνο που κατάφεραν με αυτή την πράξη τους είναι να πετύχουν αμέσως μετά τις γιορτές να ξηλώσουμε αυτά τα κυκλώματα και αυτούς τους κυρίους οι οποίοι εδώ και δεκαετίες σε μια σχέση διαπλοκής και σε μια σχέση εξάρτησης οι μεν από τους δε συνυπάρχουν και πολλοί από αυτούς συναγελάζονται ακόμη και με κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικά στελέχη. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται σε αυτά τα κυκλώματα συναγελάζονται συναγελάζοντια και συνυπάρχουν αρμονικά» κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top