ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον Ερτουγρούλογλου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον  Ερτουγρούλογλου

Έδωσαν τη λεγόμενη «υπηκοότητα» σε Τούρκους έποικους και τώρα τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές των κατεχομένων.

 Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», με τίτλο «Εγώ σε εσένα και εσύ εμένα» την Τετάρτη 27/12, αναφέρει ότι Τούρκοι έποικοι που τους δόθηκε από το κατοχικό καθεστώς η λεγόμενη «υπηκοότητα» , έλαβαν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, με τα οποία τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές.

Τα μηνύματα για στήριξη του υποψηφίου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, προκάλεσαν αντιδράσεις στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακά εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE