ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον Ερτουγρούλογλου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον  Ερτουγρούλογλου

Έδωσαν τη λεγόμενη «υπηκοότητα» σε Τούρκους έποικους και τώρα τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές των κατεχομένων.

 Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», με τίτλο «Εγώ σε εσένα και εσύ εμένα» την Τετάρτη 27/12, αναφέρει ότι Τούρκοι έποικοι που τους δόθηκε από το κατοχικό καθεστώς η λεγόμενη «υπηκοότητα» , έλαβαν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, με τα οποία τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές.

Τα μηνύματα για στήριξη του υποψηφίου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, προκάλεσαν αντιδράσεις στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακά εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE