ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον Ερτουγρούλογλου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον  Ερτουγρούλογλου

Έδωσαν τη λεγόμενη «υπηκοότητα» σε Τούρκους έποικους και τώρα τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές των κατεχομένων.

 Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», με τίτλο «Εγώ σε εσένα και εσύ εμένα» την Τετάρτη 27/12, αναφέρει ότι Τούρκοι έποικοι που τους δόθηκε από το κατοχικό καθεστώς η λεγόμενη «υπηκοότητα» , έλαβαν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, με τα οποία τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές.

Τα μηνύματα για στήριξη του υποψηφίου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, προκάλεσαν αντιδράσεις στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακά εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE