ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον Ερτουγρούλογλου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αντάλλαξαν «υπηκοότητες» με ψήφους στον  Ερτουγρούλογλου

Έδωσαν τη λεγόμενη «υπηκοότητα» σε Τούρκους έποικους και τώρα τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές των κατεχομένων.

 Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», με τίτλο «Εγώ σε εσένα και εσύ εμένα» την Τετάρτη 27/12, αναφέρει ότι Τούρκοι έποικοι που τους δόθηκε από το κατοχικό καθεστώς η λεγόμενη «υπηκοότητα» , έλαβαν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, με τα οποία τους καλούν να ψηφίσουν τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, στις παράνομες εκλογές.

Τα μηνύματα για στήριξη του υποψηφίου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, προκάλεσαν αντιδράσεις στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακά εφημερίδα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE