Κύπριος επιχειρηματίας ο κουμπάρος του Τανιμανίδη - Θα τον παντρέψει με την Πόμπα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος επιχειρηματίας ο κουμπάρος του Τανιμανίδη - Θα τον παντρέψει με την Πόμπα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον Σάκη ανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα θα παντρέψει ο επώνυμος Κύπριος μαζί με την ταλαντούχα σύζυγό του. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο γάμος τους, σύμφωνα με το protothemagr, θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο, στην εκκλησία της Χρυσοπηγής, όπου εκεί είχαν παντρευτεί και οι καλοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και ο Κύπριος επιχειρηματίας, Μίλτος Καμπουρίδης, οι οποίοι θα είναι οι κουμπάροι τους.

Μάλιστα τα ζευγάρια πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι την Σλοβενία: 

Οι κουμπάροι του Τανιμανίδη και της Πόμπα σε βραδινή τους έξοδο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE