Τελευταία προπόνηση και ευχές για το νέο έτος

Τελευταία προπόνηση και ευχές για το νέο έτος

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (31/12) τελευταία προπόνηση της Αλκής για το 2017.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Την τελευταία της προπόνηση μέσα στο 2017 πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας.

Ο Σάββας Δαμιανού προετοιμάζει την Αλκή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, το οποίο θα γίνει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 19:00.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί αύριο.

Η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της ομάδας μας, εύχονται καλό νέο έτος σε όλο τον κόσμο και υπόσχονται σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα μας να έχει θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2018”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE