ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζορίζεται, αλλά δεν έχει περιθώρια «λάθους»

Ζορίζεται, αλλά δεν έχει περιθώρια «λάθους»

Διαχρονικά, η Νέα Σαλαμίνα βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ Λάρνακας και έχει εξελιχθεί χωρίς υπερβολή σε… “κακό της δαίμονα”.

Ειδικά στο “Αμμόχωστος”, όπου οι “κιτρινοπράσινοι” κέρδισαν πέρσι για πρώτη φορά μετά από 15 και πλέον χρόνια, ενώ φέτος ηττήθηκαν στον Α΄ γύρο από τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι πραγματοποιούν κάκιστη πορεία.

Είναι δεδομένο πως η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι στα καλύτερα της φέτος, όμως παρουσιάζεται βελτιωμένη και πιο απαιτητική το τελευταίο διάστημα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της και “διψάει” για βαθμούς. Σε συνδυασμό και με την καλή παράδοση που έχει απέναντι στην ΑΕΚ, καθίσταται ακόμη πιο επικίνδυνη για το συγκρότημα του Ιδιάκεθ…

Το γεγονός μάλιστα ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (03/01, 19:00) στην “Αρένα” θα είναι το πρώτο για το 2018, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην έχουν “χωνέψει” καλά-καλά τα εδέσματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος εύχεται να μην έχουν επηρεαστεί καθόλου οι παίκτες του από τη διακοπή.

Γι΄ αυτό και στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, έδωσε βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και σε θέματα τακτικής, προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να πάει και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή (07/01, 16:00) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ήταν το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες στο “ΑΕΚ Αρένα”, οι “κιτρινοπράσινοι” επικράτησαν με 2-0…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top