ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

Ανάκληση της άδειας οδήγησης για έξι οδηγούς, μέχρι οι σοβαρές τους υποθέσεις για τροχαίες παραβάσεις να εκδικαστούν από το Δικαστήριο, ζητά η Τροχαία, από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Τροχαία της Αστυνομίας, έστειλε δύο επιστολές στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ζητώντας ανάκληση άδειας οδήγησης από δύο οδηγούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται με ταχύτητες περίπου 200 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το όριο.

Ακόμη, ο «Φ» γράφει ότι ακόμα τέσσερις επιστολές ετοιμάζονται από την Τροχαία με παραλήπτη το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, αφού έχει την εξουσία να αφαιρεί την άδεια οδήγησης από ασυνείδητους οδηγούς, μέχρι οι υποθέσεις τους να εκδικάσουν από το Δικαστήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εμφανή διάθεση πολιτικής αποσαφήνισης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχίζει να διαμορφώνει το αφήγημα της διακυβέρνησής του, στέλνοντας μηνύματα τόσο προς τον κεντρώο χώρο όσο και προς τον ΔΗΣΥ, την ώρα που οι ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό εντείνονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών.