Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Το Καραισκάκειο ίδρυμα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση, διοργανώνει ανοικτή δημοπρασία “ΑΓΑΠΗΣ”….για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Αν η αγαπημένη σας ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ, τότε μπορείτε να κάνετε τη δική προσφορά στη σελίδα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στο Facebook (Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation ή Karaiskakio Foundation public group page) για να αποκτήσετε μία από τις δύο  φανέλες που είναι υπογεγραμμένες από όλη την ομάδα.

Αρχική τιμή €150 για τη κάθε μία.

Η δημοπρασία λήγει Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00.
Για περαιτέρω πληροφορίες στο [email protected] ή 22210858 και 95119565.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE