ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολο μεν όμως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της! (σκέψεις Δαμιανού)

Δύσκολο μεν όμως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της! (σκέψεις Δαμιανού)

Στο ΓΣΠ ταξιδεύει η Αλκή Ορόκλινης σήμερα (7/1) για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Για την Αλκή αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς μιας και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για το βαθμολογικό κέρδος. Η Αλκή θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, το γνωρίζει και ο ίδιος ο Σάββας Δαμιανού πως αν πάρει πόντο/ους από τέτοια παιχνίδια που ήταν εκτός προγράμματος το όποιο κέρδος, τότε θα βρίσκεται σε θέση ισχύος σε σχέση με τους αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με τους Λαρνακείς.

Η ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει ο κύπριος κόουτς είναι με τον Στρατηλάτη κάτω από τα δοκάρια (ο Πάρντο δεν είναι έτοιμος), αμυντικό κεντρικό δίδυμο τους Ιτούα και Ντιακιτέ, στο δεξί άκρο της άμυνας θέση θα πάρει ο Γκλομπάρντ ενώ στο αριστερό ο Ρούκα. Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Ενγκομό και Χαραλάμπους ενώ σε ρόλο δεκαριού θα δούμε τον Ψύχα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θέση θα πάρει ο Χαμντί, στο άλλο ο Ντύλαν ενώ μοναδικός κεντρικός επιθετικός θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Αλκής, Φαμπρίτσιο. Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Σεμέδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top