ΠΑΡΑ-THEMA

Ο «Κρέπας» για το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου- Γιατί έφαγε τη σοκολάτα

Ο «Κρέπας» για το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου- Γιατί έφαγε τη σοκολάτα

Το γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο με τον Κύπριο αμυντικό της Σεντ Μίρεν, Στέλιο Δημητρίου, να παίρνει μια δαγκωματιά από τη σοκολάτα που του έριξαν από την κερκίδα, στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τη Μόρτον στις 2 Ιανουαρίου 2018

 

Με την ευκαιρία του περιστατικού, ο Στέλιος Δημητρίου μίλησε στο Γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π., τόσο για το περιστατικό όσο και για την εμπειρία του στην Championship (δεύτερη τη τάξει λίγκα) της Σκωτίας.
 
«Στην Κύπρο έτυχε αρκετές φορές να μου ρίξουν αντικείμενα, αλλά διαφορετικά πράγματα και σίγουρα όχι σοκολάτες! Απ΄ ότι μου είπαν, δεν συμβαίνουν συχνά αυτά τα περιστατικά στην Σκωτία, έτυχε όμως και έγινε στο παιχνίδι με τη Μόρτον. Αντέδρασα με τον τρόπο που είδατε (σ.σ. σήκωσε από κάτω τη σοκολάτα και τη δάγκωσε) για να δείξω σε αυτόν που έκανε την πράξη ότι δεν με πείραξε και δεν με επηρέασε», είπε.
 
Πρόσθεσε πως «στην αρχή, για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, διαμαρτυρήθηκα στο διαιτητή για το αντικείμενο. Όταν είδα πως μου έριξαν σοκολάτα, έκανα αυτό που έκανα, παραπάνω για εκείνον που την έριξε. Ο σκοπός του ήταν να μας χαλάσει την ψυχολογία και έτσι έπραξα έτσι για να δείξω ότι δεν μας πείραξε».
 
Όσο για την ομάδα όπου αγωνίζεται, ο Δημητρίου είπε πως ιστορικά η Σεντ Μίρεν είναι ομάδα της Premiership, όμως έπεσε πριν λίγα χρόνια και επειδή είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Championship, αφού ένας ανεβαίνει, είναι δύσκολο να επιστρέψει.
 
«Πέρσι παλεύαμε για την αποφυγή του υποβιβασμού, φέτος όμως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και ευελπιστούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για να βγούμε απευθείας. Συνήθως έρχονται 4-5 χιλιάδες θεατές σε κάθε ματς, ενώ στα ντέρμπι γεμίζει το γήπεδο με 7 χιλιάδες κόσμο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top